PERSBO

Golfa i Beddingestrand 

Golf i Skåne är ett paradis för alla golfentusiaster. 


Skåne lockar med ett stort urval av fantastiska golfbanor. Här finns mer än 70 skånska golfbanor.


Att golfa är en härlig upplevelse oavsett vilken tid på året och i Skåne kan du golfa året om. Kombinera din vistelse i Persbo med härligt golfspel. Bättre kan semestern inte bli!


Välkommen till Bedinge GK som är Sveriges sydligaste golfbana och ligger endast 5 minuter från Persbo.


Klubben bildades redan 1931 och då började man spela på heden mellan havet och furuskogen där det traditionella midsommarfirandet äger rum. Banan är en vacker öppen parkbana med dränerad sandjord med korta avstånd från green till next tee. Här finns golfrestaurang med fullständiga rättigheter och en välsorterad golfshop. Bedinge GK - familjeklubben med god trivsel.


Fakta Bedinge GK

18 hål

Restaurang

Par 70

Golfshop

E-post: info@bedingegk.se

www.bedingegk.se


Golfbanor i närheten:

Abbekås Golfklubb (12 km) är en underbar hedbana med öppet landskap och lite mer kuperade hål. Golfbanan består av 18 hål.


Tegelberga Golfklubb (16km) är en högklassig golfbana av skotsk hedkaraktär och har dessutom en av Sveriges fullängds Pay & Play-banor. Här finns även en högklassig restaurang, Tegelberga Golfkrog med fullständiga rättigheter. 


Trelleborgs Golfklubb (22 km) är vackert beläget med seaside och linkskaraktär väster om Trelleborg. Golf spelas över 18 hål med utsikt över havet. Här finns även en av Skånes bästa golfshopar och en restaurang med underbar havsutsikt och god mat.


Bokskogen Golfklubb (25 km) erbjuder dig två natursköna utmanande och välskötta golfbanor med olika karaktär, Gamla banan är en parkliknande och Kungsbanan är "naturbana"


Falsterbo Golfklubb (35 km) är klassisk mark i svensk golfhistoria. Klubben är den tredje äldsta i Sverige och en av få riktiga linksbanor i Norden vacker belägen med utmanande 18-håls linksbana.  


Flommens Golfklubb (38 km) - linksgolf för finsmakare. Flommen är en öppen bana av klassisk linkskaraktär, belägen inom ett unikt våtmarksområde vilket är skyddat som naturreservat sedan 1981.Välkommen att golfa i Skåne!